| Autor |
Księżniczka Mononoke |
~wiedzma_o2 Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-11-2007 22:06 |
|
|
klasyka jeśli chodzi o długometrażowe anime.co sądzicie??
Kiedy życie podsuwa ci cytrynę, powiedz:,,O,tak,lubie cytryny. Masz więcej?" |
|
| Autor |
RE: Księżniczka Mononoke |
~Avalon Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-11-2007 22:30 |
|
|
Heh nie można było jakoś tak bardziej obszernie napisać Dobra powiem tyle , Księżniczka Mononoke to do dziś jeden z najbardziej cenionych przezemnie tytułów ,jest to jeden z tych ponadczasowych anime. Pozycja obowiązkowa dla każdego fana anime,chociaż nawet osobom na codzień anime nie oglądającym ten tytuł powinien sie spodobać |
|
| Autor |
~wiedzma_o2 Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-11-2007 21:00 |
|
|
heh jakos tak nie wiedzialam co napisac;p zgadzam sie ze nawet ludziom nie ogladajacym anime powinno sie to spodobac pamietam jak kiedys ogladnelam to anime i zapomnialam tytulu i potem szukalam na spisie anime dlugometrazowych co zajelo mi godzine;p
|
| Autor |
^Slowik Administrator
|
| Dodane dnia 10-11-2007 00:35 |
|
|
Kiedy pierwszy raz zobaczyłem Mononoke w telewizyjnej dwójce, bardzo się zaskoczyłem. Kiedy była emitowana po raz drugi, doszedłem do wniosku, że coś tu nie gra. Ale ona była już w sumie ze cztery razy w telewizji. Czy nie sądzicie, że to jest podejrzane?
Nawet najlepsze filmy mogą spowszednieć, jeśli średnio co pół roku spodziewamy się znaleźć je w programie TV. |
|
| Autor |
~amidamaru Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-11-2007 19:09 |
|
|
hmm... powiem tylko że oglądałem i jest niezłe
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/beret.OTG7WM0GTARUW7Q/Pulpit/Prace/gify%20i%20animacje/Gify/wybrane/amidamaru.gif[/img] |
|
| Autor |
~wiedzma_o2 Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-11-2007 23:06 |
|
|
do Slowik: ale nie rozumiem co ci sie tu podejrzane wydaje;p wlasnie mi sie zdaje ze powinni puszczac dobre anime w tv powszechnej aby nawet ludzie ktorzy nie ogladaja takiej formy filmu mogli chociaz te 4 razy do roku zobaczyc
|
| Autor |
~Sakura16 Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-05-2009 07:25 |
|
|
Ja bym bardzo chciała obejrzeć na dużym ekranie Księżniczkę. |
|